Слушалки

Слушалки за увид во најситните детали на звукот кој го слушате.
Моќта при слушање музика која доаѓа од масивен звучник е ненадминливо искуство за секој почитувач на HiFi системите, но сепак слушалките имаат и своја улога. Квалитетните слушалки можат да пружат неверојатни впечатоци и детален увид и во најситните детали протакеби во миксот кој го слушаме.
Квалитетните слушалки даваат звук со прецизност за која би ни биле потребни сериозни парични износи кои се движат од прилично високи, но најчесто баснословни суми.

Добредојдовте во Артист HiFi собата исполнета со добар звук!

Се прикажуваат сите 12 резултати

 • PreSonus HD7

  3,200ден

  Semi-open Circumaural Monitoring Headphones with Auto-adjusting Headband, 8′ 2″ Straight Cable, and Screw-on Plug Adapter

 • Austrian Audio Hi-X55 Over-Ear

  Original price was: 20,900ден.Current price is: 18,900ден.

  Closed-Back Circumaural Headphones with High-Excursion Proprietary Drivers, Slow-Retention Memory Foam Earpads, Foldable Construction, and Detachable Cable

 • AKG K72

  3,500ден

  Closed-Back Circumaural Headphones with 40mm Drivers, 1/8″ Steel Plug, and 1/4″ Steel Screw-on Adapter

 • Audeze LCD-1

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Designed for Home and Studio

 • Austrian Audio Hi-X65

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Pro-level Open-back, Over-ear Headphones for Mixing and Mastering

  Austrian Audio designed the Hi-X65 Professional Open-back Over-ear Headphones with mixing and mastering top of mind. These pro-level cans feature Austrian Audio’s proprietary High Excursion technology, which delivers a clear linear frequency response with spacious, high-resolution sound for the kind of precise listening you need to ensure whatever project you are mixing and mastering will sound its best. And with an impressive 5 Hz–28 kHz frequency range and 110dB SPL/V impedance, you can be sure these headphones are wired for detailed sonic translation. Hi-X65 headphones have also been designed for maximum comfort with padded earcups, a flexible headband, and a 180-degree swivel. Finally, these incredible headphones feature a detachable cable and are easy to fold up for storage and transport — a feature on-the-go mixing and mastering aficionados here at Sweetwater really appreciate.

  Austrian Audio Hi-X65 Professional Open-back Over-ear Headphones Features:

  • Pro-level open-back, over-ear headphones for mixing and mastering
  • Proprietary High Excursion technology delivers a clear linear frequency response with spacious, high-resolution sound
  • Padded earcups, flexible headband, and 180-degree swivel for max comfort
  • Detachable cable; easy to fold up for storage and transport

   

 • Austrian Audio The Composer

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  High End Headphones

 • Pro-Ject Hear it Two Black

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
 • Pro-Ject Hear it Two Red

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
 • Sennheiser HD25 Blue

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Closed-back Headphones with Flip-away Earcup, Detachable Cable, and Screw-on 1/4″ Adapter

 • Shure SRH1440

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Open-back Headphones with 40mm Neodymium Drivers, 15Hz-27kHz Frequency Response, Detachable Cable, and Replaceable Velour Earpads

 • Shure SRH1840

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  With individually matched 40 mm neodymium drivers, these audiophile-worthy open-back Shure headphones deliver enhanced clarity over a broad frequency range.

 • SPL Phonitor One D

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
  Headphone Amplifier with Phonitor Matrix and 1/4-inch TRS, RCA Analog Inputs; USB Digital Input
Кошничка

Брендови

Scroll to Top