Pro-Ject Perspective Final Edition – Handmade in Europe

Pro-Ject Perspective Final Edition одава почит кон богатата историја на компанијата, која во последните 32 години создаде некои од најзначајните грамофони во hi-fi светот. Perspective Final Edition, исто како и неговите оригинални претходници, е уникатен модел, вистинско уметничко дело, но со технолошки и дизајнерски напредок соодветен на новото време. Посебна внимателност е посветена на изработката, […]

Pro-Ject Perspective Final Edition – Handmade in Europe Read More »