Резултатите од пребарувањето: “Volt”

Се прикажуваат сите 7 резултати

 • Universal Audio Volt-SB2 Volt 2 Studio Pack

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  2-in/2-out USB-C Audio Interface with 2 Preamps, 24-bit/192kHz AD/DA, MIDI I/O, Large-diaphragm Condenser Microphone, Headphones, and Software Bundle – Mac/PC/iOS

 • Universal Audio Volt 476P

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  4-in/4-out USB-C Audio Interface with 4 Preamps with Vintage Preamp Mode, 24-bit/192kHz AD/DA, Built-in 1176-style FET Compressor, MIDI I/O, 300ohm Headphone Amp, and Software Bundle – Mac/PC/iOS

 • Universal Audio Volt 476

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  4-in/4-out USB-C Audio Interface with 2 Preamps with Vintage Preamp Mode, 24-bit/192kHz AD/DA, Built-in 1176-style FET Compressor, MIDI I/O, 300ohm Headphone Amp, and Software Bundle – Mac/PC/iOS

 • Universal Audio VOLT 4

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  4-in/4-out USB-C Bus-powered Audio Interface with 2 Preamps with Vintage Preamp Mode, 24-bit/192kHz AD/DA, MIDI I/O, 300ohm Headphone Amp, and Software Bundle – Mac/PC/iOS

 • Universal Audio VOLT 1

  9,400ден

  1-in/2-out USB-C Audio Interface with 1 Preamp, 24-bit/192kHz AD/DA, MIDI I/O, and Software Bundle – Mac/PC/iOS

 • Universal Audio VOLT 276

  Original price was: 22,000ден.Current price is: 19,400ден.

  Add vintage warmth and punchy compression to your tracks with the Volt 276, a 2-channel USB interface with tube emulation circuitry for deep, rich tone.

 • Universal Audio VOLT 2

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  2-in/2-out USB-C Bus-powered Audio Interface with 2 Preamps with Vintage Preamp Mode, 24-bit/192kHz AD/DA, MIDI I/O, 300ohm Headphone Amp, and Software Bundle – Mac/PC/iOS

Кошничка

Брендови

Scroll to Top