Клавијатури - Синтисајзери

Клавијатури, аналогнинилиндигитални синтисајзери, аранжери, школски клавири, stage пијана…
Артист е најдоброто место за да се започне потрагата за нова клавијатура, без разлика дали станува збор за почетници, аматери или за најпребирливите професионалци кои ја пополнуваат својата колекција во студио или за живи настапи.
Ние ги сакаме клавијатурите ;) , сакаме добар звук и добро го препознаваме, па затоа кај нас ќе најдете исклучителни инструменти. Од школски поедноставни па се до напредни и “ѕверски” модели по највисоките светски продукциски стандарди.
Клавијатуристи, пијанисти, добредојдовте!

Кошничка

Брендови

Scroll to Top