Миксети

Аналогни, дигитални, DJ, инсталациски… Во понуда ги имаме сите типови и формати на миксети за бендови, мали и големи настапи, за рентал компании, за инсталации во клубови, студио… Во овие неколку децении колку што се занимаваме со професионална музичка и аудио опрема, низ нашите раце поминати се неброено многу парчиња од секаков вид на миксети, па ќе знаеме соодветно да одговoриме и на вашите потреби … :)

Прикажувам 1–16 од 90 резултати

 • Allen & Heath Ar2412 24×12 Expander For Gld-80 , SQ , QU ,AVANTIS

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Main AudioRack Remote Unit for Allen & Heath GLD digital mixing system

 • Allen & Heath Avantis digitalni mikser

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Nova generacija digitalnih miksera sa jednostavnom i intuitivnom kontrolom i moćnim procesingom zvuka koji omogućava naprednu produkciju visoke klase.

 • Allen & Heath CQ-20B

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  16-channel Rackmounted Digital Mixer with 16 Mic Preamps, Effects, 24-in/22-out SD Recording/Playback, 24-in/22-out USB Audio Interface, Wi-Fi, and Bluetooth

 • Allen & Heath ZED-6

  9,600ден

  Allen & Heath ZED-6 6-channel  Mixer

 • Allen & Heath Xone 23C

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Portable 2 Channel Mixer

 • Allen & Heath Xone:43

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  4 channels with phono/USB/line inputs

 • Allen&Heath Wizard WZ4 16:2

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  16 Mono with Insert/ Direct out, PAD, 80 Hz high pass filter and 4-band EQ with parametric mids, 48V phantom power switchable per channel

 • Allen&Heath Qu 24

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  24-channel Digital Console with 25 Motorized Faders, Total Recall, Parametric EQ, Touchscreen Control, 5 Cores of ARM DSP Processing, 4 Onboard FX Engines, and Integrated Multitrack USB Recorder

 • Allen&Heath Qu-16

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  2Digital Mixer with 16 Channels, USB 2.0 Audio Interface, Built-in Effects, Moving Faders, MIDI Control, iPad Controllability, and Touchscreen

 • Allen&Heath QU-32

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  32-channel Digital Console with 33 Motorized Faders, Instant Recall, Parametric EQ, Touchscreen Control, 5 Cores of ARM DSP Processing, 4 Onboard FX Engines, and Integrated Multitrack USB Recorder

 • Allen&Heath SQ5

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  48-channel Digital Mixer, with 17 Faders, 6 Fader Layers, 32 x 32 USB Interface, and Network Audio Support

 • Allen&Heath SQ6

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  48-channel Digital Mixer with 25 Faders, 6 Fader Layers, 32 x 32 USB Interface, and Network Audio Support

 • Allen&Heath ZED 12FX

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  2-channel Mixer with 6 Mic/Line Channels, 3 Stereo Channels, 16 Built-in Effects, and USB

 • Allen&Heath ZED 14

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  12-channel Live Mixer with USB, Specially Voiced Channel EQ, 6 Mono Inputs, 4 Stereo InputsThe Allen & Heath ZED-14 live mixer gives you the quality you’ve come to expect from Allen & Heath in a compact 12-channel configuration. DuoPre preamps represent A & H’s latest technology, while flexible 3-band EQs on each mono channel feature tailored frequency and response. The ZED-14 gives you a variety of great input options, as well as easy USB connectivity for computer integration. Allen & Heath have made a live mixer that lives up to their stellar reputation with the versatile ZED-14, at a great price.

 • Allen&Heath ZED 16FX

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  16-channel Mixer with 10 Mic/Line Channels, 3 Stereo Channels, 16 Built-in Effects, USB

 • Allen&Heath ZED 22FX

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  22-channel Mixer with 16 Mic/Line Channels, 3 Stereo Channels, 16 Built-in Effects, USB – Mac/PC

Кошничка

Брендови

Scroll to Top