Студиска опрема

Ако барате студиска опрема, аудио интерфејс, студиски монитори, микрофони, дигитални или аналогни миксети, теренски снимачи, претпојачала , акустични материјали и слично, се што е поврзано со оваа категорија и проблематика, ние во Артист ќе ви понудиме решение за се што ви е потребно да се занимавате со професионално снимање на звук.
Професионално студио, домашно студио, снимање на концерти, снимање на терен, бродкаст емитување или снимање во живо, телевизија или радио, имаме асортиман на опрема за секакви пригоди и потреби.
Контактирајте не и побарајте не за се што ви треба.
Артист Скопје Македонија

Кошничка

Брендови

Scroll to Top