Allen & Heath CQ12T Case

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

added Carry Bag for Allen & Heath CQ-12T Digital Mixer

SKU: 02385120 Категорија

Опис

Padded Carry Bag for Allen & Heath CQ-12T Digital

Спецификација

Бренд

Brand

Allen & Heath

Кошничка
Allen & Heath CQ12T Case
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top