American DJ Dekker Led

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

American DJ Dekker LED is fully equipped with 8 watt RGBW LED power the Dekker LED produces 40 colored, razor sharp beams through high quality lenses.

SKU: 02587416 Категорија

Опис

American DJ Dekker LED is fully equipped with 8 watt RGBW LED power the Dekker LED produces 40 colored, razor sharp beams through high quality lenses.

Спецификација

Бренд

Brand

ADJ

Кошничка
American DJ Dekker Led
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top