American DJ Fog Juice CO2 5L

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

High quality fog juice with CO2 Boost effect. Perfect for use with ADJ’s Fog Fury Jett

SKU: 02589015 Категорија Ознака:

Опис

High quality fog juice with CO2 Boost effect. Perfect for use with ADJ’s Fog Fury Jett

 

Спецификација

Бренд

Brand

ADJ

Кошничка
American DJ Fog Juice CO2 5L
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top