American DJ MR RGB E27 Led Lamp

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

American DJ Wireless Remote LED Lamp Controller for MR RGB 12V/MR RGB E27 LED Lamps

 

SKU: 02587876 Категорија

Опис

American DJ Wireless Remote LED Lamp Controller for MR RGB 12V/MR RGB E27 LED Lamps

Спецификација

Бренд

Brand

ADJ

Кошничка
American DJ MR RGB E27 Led Lamp
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top