American DJ MYDMX 3.0

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

DMX Hardware and Software Controller for Windows and OS X · 512 DMX-Channels · Extensive fixture-profile library

SKU: 02587659 Категорија

Опис

DMX Hardware and Software Controller for Windows and OS X · 512 DMX-Channels · Extensive fixture-profile library

Спецификација

Бренд

Brand

ADJ

Кошничка
American DJ MYDMX 3.0
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top