Apogee Premium Pop Filter

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Достапно по нарачка

Опис

Reduce plosives and popping sounds when recording with HypeMiC or MiC Plus.

Спецификација

Бренд

Brand

Apogee

Кошничка
Apogee Premium Pop Filter
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Достапно по нарачка

Scroll to Top