ART Sound Art 1.1 Class D Bluetooth

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Custom install amplifier, 2x 10W

SKU: 002-ART1.1 Категорија

Опис

Custom install amplifier, 2x 10W

Спецификација

Specifikacija
Specifikacija Dimensions
159.5 x 54 x 35.5 mm
Weight/piece
0,21 kg
Sources
Bluetooth
Output capacity RMS 8Ω
2 x 10 W
Power supply
110 V - 230 V
Output capacity RMS 4 Ω
2 x 15 W

Бренд

Кошничка
ART Sound Art 1.1 Class D Bluetooth
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top