Audio Technica AT6012 Record Cleaning Kit

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Audio-Technica’s AT6012 Record Care Kit is designed to gently remove contaminates while improving record fidelity and tracking.

SKU: 03498031 Категорија Ознака:

Опис

Audio-Technica’s AT6012 Record Care Kit is designed to gently remove contaminates while improving record fidelity and tracking.

Kako da upotrebite set za čišćenje ploča (kliknite ovdje)

 

 

 

Спецификација

Бренд

Brand

Audio-Technica

Кошничка
Audio Technica AT6012 Record Cleaning Kit
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top