Behringer HPX6000 DJ

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

HPX6000 Professional DJ Headphones deliver on this with massive 50 mm neodymium drivers.

SKU: 04047072 Категорија

Опис

HPX6000 Professional DJ Headphones deliver on this with massive 50 mm neodymium drivers.

Спецификација

Бренд

Brand

Behringer

Кошничка
Behringer HPX6000 DJ
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top