Bespeco BAG800MF

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

 

Case For Audio Equipment

Опис

Type: for microphones, mixing console Pockets : 2 Material: nylon Colour: gray anthracite Bag for microphones, mixing console, accessories, etc. Sealant: 30 mm.

Спецификација

Бренд

Brand

Bespeco

Кошничка
Bespeco BAG800MF
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top