Bespeco EA2R150

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Two channels interlink cable Eagle Pro series, made with two RCA male connectors and two RCA male connectors. Length 1,5 m

SKU: BSC78429 Категорија

Опис

Two channels interlink cable Eagle Pro series, made with two RCA male connectors and two RCA male connectors. Length 1,5 m

Спецификација

Бренд

Brand

Bespeco

Кошничка
Bespeco EA2R150
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top