Bespeco EA2R300 2xRCA/2xRCA 3m

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Two channels interlink cable Eagle Pro series, made with two RCA male connectors and two RCA male connectors. Length 3 m

SKU: BSC78430 Категорија

Опис

Two channels interlink cable Eagle Pro series, made with two RCA male connectors and two RCA male connectors. Length 3 m

Спецификација

Бренд

Brand

Bespeco

Кошничка
Bespeco EA2R300 2xRCA/2xRCA 3m
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top