Bespeco SLKT900 Silos 9m

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

2-pole passive speaker cord from SILOS series that is realized with speaker connectors and 2 x 0.75 power cable. Cable length: 9m

SKU: BSC78275 Категорија

Опис

2-pole passive speaker cord from SILOS series that is realized with speaker connectors and 2 x 0.75 power cable. Cable length: 9m

Спецификација

Бренд

Brand

Bespeco

Кошничка
Bespeco SLKT900 Silos 9m
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top