D&R Airmate-USB 8 1xTelco 1xVolP

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

The Airmate-8 model has 6 balanced mic inputs with +48 phantom with insert,. 12 stereo line inputs, 2 USB and 2 Telephone Hybrids.

SKU: DR30204 Категорија

Опис

The Airmate-8 model has 6 balanced mic inputs with +48 phantom with insert,. 12 stereo line inputs, 2 USB and 2 Telephone Hybrids.

Спецификација

Бренд

Brand

D&R

Кошничка
D&R Airmate-USB 8 1xTelco 1xVolP
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top