HAMMOND EXP 20

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Достапно по нарачка

Опис

EXPRESSION PEDAL FOR XK-1, SK-1, SK-2, XK-3C

Спецификација

Бренд

Brand

Hammond

Кошничка
HAMMOND EXP 20
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Достапно по нарачка

Scroll to Top