IK Multimedia iKlip Xpand Mini

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

iKlip Xpand Mini features several breakthrough technologies that allows it to hold virtually any smartphone with a screen size of 3.5″ to 6

SKU: 27298140 Категорија

Опис

iKlip Xpand Mini features several breakthrough technologies that allows it to hold virtually any smartphone with a screen size of 3.5″ to 6

Спецификација

Бренд

Brand

IK Multimedia

Кошничка
IK Multimedia iKlip Xpand Mini
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top