Klotz AT-CJ0200

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

unbalanced pro twin cable with RCA and jack plugs  Twin Cable black 2m  2x Jack – 2x RCA

Опис

unbalanced pro twin cable with RCA and jack plugs  Twin Cable black 2m  2x Jack – 2x RCA

Спецификација

Бренд

Brand

Klotz

Кошничка
Klotz AT-CJ0200
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top