Klotz M1FM1 K0300 kabl

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

XLR/XLR microphone  cable

SKU: 28778435 Категорија

Опис

XLR/XLR microphone  cable

Спецификација

Бренд

Brand

Klotz

Кошничка
Klotz M1FM1 K0300 kabl
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top