MARK MBS 105/2 PA

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

2-way  Passive loudspeaker.Specifications:Type: 2-ways .Woofer: 15″.Driver: 1.75″.Impedance:

Опис

2-way  Passive loudspeaker.Specifications:Type: 2-ways .Woofer: 15″.Driver: 1.75″.Impedance:

Спецификација

Specifikacija
Specifikacija Type 2 ways. Passive
Power 150 W RMS
Nominal Impedance 8 Ohm
LF Transducer 10" Woofer
HF Transducer 1" Compression driver
Sensitivity (1W @ 1m) 94 dB

Бренд

Brand

Mark

Кошничка
MARK MBS 105/2 PA
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top