MARK SPB 3E

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Wall-mount bracket for loudspeakers. Vertical position from 90° to 135° in 3 positions.

Опис

Wall-mount bracket for loudspeakers. Vertical position from 90° to 135° in 3 positions.

Спецификација

Бренд

Brand

Mark

Кошничка
MARK SPB 3E
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top