Paiste 18″ PST 7 China

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

A powerful china for explosive, trashy accents. Useful in many different musical applications.

SKU: 45171058 Категорија

Опис

Fairly bright, full, powerful. Medium wide range, fairly complex mix. Even, responsive feel.

 

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste 18″ PST 7 China
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top