RME MADIface XT

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

USB 3.0 & MADI Audio Interface

Опис

  • USB 3 connectivity
  • 192kHz
  • 196 Input / 198 Output channels
  • 2 x MADI I/O optical
  • 1 x MADI I/O coaxial
  • 2 x Analogue Mic / Line Preamp Input (XLR/Line TRS)
  • 4 x Analogue Output (Main XLR + Phones)
  • 1 x AES/EBU I/O via breakout cable
  • 1 x MIDI I/O via breakout cable
  • 3 x virtual MIDI I/O via the three MADI I/Os

Спецификација

Бренд

Brand

RME

Кошничка
RME MADIface XT
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top