RME Unirack 19 II – Rack

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Достапно по нарачка

Опис

Rackmount adaptor to mount all half 19” RME units

Compatible to: Multiface 2, Fireface 400, Fireface UC, Fireface UCX, Fireface UCX II, QuadMic 2, MADIface XT, ADI-2, ADI-2 FS, ADI-2 Pro, ADI-2 Pro FS and AVB Tool.

Спецификација

Бренд

Brand

RME

Кошничка
RME Unirack 19 II – Rack
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Достапно по нарачка

Scroll to Top