Shure 514B

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Voice communication handheld microphone provides clear voice response and high intelligibility for mobile and fixed station applications.

 

Опис

Voice communication handheld microphone provides clear voice response and high intelligibility for mobile and fixed station applications.

Спецификација

Бренд

Brand

Shure

Кошничка
Shure 514B
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top