Shure A25D

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Mount for Shure models with a shaft diameter of ca. 3/4-inch / 25 mm – 30 mm like the: PGA48, PGA57, PGA58, PGA81, SM48, SM57, SM58….

SKU: SHA25D Категорија

Опис

Mount for Shure models with a shaft diameter of ca. 3/4-inch / 25 mm – 30 mm like the: PGA48, PGA57, PGA58, PGA81, SM48, SM57, SM58…

Спецификација

Бренд

Brand

Shure

Кошничка
Shure A25D
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top