Shure P10TER-Q22E

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Shure P10TER-Q22E wireless system inEar750-820MHz

Опис

Shure P10TER-Q22E wireless system inEar
750-820MHz

Спецификација

Бренд

Brand

Shure

Кошничка
Shure P10TER-Q22E
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top