Shure UA874A

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Active Directional Antenna

SKU: 67049846 Категорија

Опис

The UA874 series of antennas delivers improved wireless signal reception for VHF and UHF wireless systems.

 

Спецификација

Бренд

Brand

Shure

Кошничка
Shure UA874A
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top