Trinnov NOVA

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Trinnov NOVA Dante Audio Interface/Monitoring Processor with Measurement Microphone and La Remote Monitor Controller

SKU: 78632103 Категорија

Опис

Dante Audio Interface Monitoring Processor with 4 Channels +(4ch. licence)  ,Dante Optimizer processing, Measurement Mic and Monitor Controller

 

 

 

Спецификација

Бренд

Brand

Trinnov Audio

Кошничка
Trinnov NOVA
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top