Warm Audio Premier XLR15 4.6m Gold kabl

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Premium 4.6m XLR cable designed in partnership with Gotham Audio with gold-plated connectors

Опис

Premium 4.6 m XLR cable designed in partnership with Gotham Audio with gold-plated connectors

 

 

Спецификација

Бренд

Brand

Warm Audio

Кошничка
Warm Audio Premier XLR15 4.6m Gold kabl
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top