Warm Audio Pro XLR20 6.1m Silver kabl

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Premium 6.1 m XLR cable designed in partnership with Gotham Audio with silver -plated connectors

Опис

Premium 6.1 m XLR cable designed in partnership with Gotham Audio with silver -plated connectors

Спецификација

Бренд

Brand

Warm Audio

Кошничка
Warm Audio Pro XLR20 6.1m Silver kabl
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top