Work RC520 WI 2U

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Transport rack made of ABS rigid plastic. Stackability. Lateral handles and high resistance security locks. 2 HU rack.

SKU: WOR85170 Категорија

Опис

Transport rack made of ABS rigid plastic. Stackability. Lateral handles and high resistance security locks. 2 HU rack.

Dimensions (W x H x D): 510 x 350 x 150 mm.
Weight: 3.5 Kg.

Спецификација

Бренд

Brand

Work Pro

Кошничка
Work RC520 WI 2U
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top