GA Project

Прикажан е еден резултат

  • Golden Age Project 73 MKIII

    Достапно со нарачка
    Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

    The single-channel Pre-73 MKIII is versatile, with 80dB of gain that lets you easily mic subdued sources with passive ribbons.

Кошничка
Scroll to Top