Pro-Ject Perspective Final Edition – Handmade in Europe

Pro-Ject Perspective Final Edition одава почит кон богатата историја на компанијата, која во последните 32 години создаде некои од најзначајните грамофони во hi-fi светот.

Perspective Final Edition, исто како и неговите оригинални претходници, е уникатен модел, вистинско уметничко дело, но со технолошки и дизајнерски напредок соодветен на новото време. Посебна внимателност е посветена на изработката, која е беспрекорна и исклучително прецизна, следејќи ги високите стандарди на Pro-Ject компанијата.

Користејќи ги најновите техники на конструкција и компоненти, Perspective Final Edition неприметно ги спојува класичната естетика со врвните перформанси. Perspective Final Edition е лимитиран на 400 парчиња и се продава со персонализиран сертификат за сопственост.

🌐За техничките детали и спецификации, погледнете го нашиот веб-сајт

https://artist.mk/…/pro-ject-perspective-final…/

Кошничка
Scroll to Top